Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Gramsbergen – Gramsbergen
Header afbeelding
De Binder 1 7783HA Gramsbergen Tel:0524-561323 Spoed 0524-562635

Praktijknieuws

Automatische incasso’s

We hebben problemen ervaren in de afgelopen maanden om de automatische incasso’s uit te voeren, dit is een gevolg geweest van de overname. Vanaf 27 maart 2021 gaan wij weer automatisch incasseren. Op uw rekeningafschrift kan Huisartsenpraktijk Gramsbergen of Extentio Healthcare verschijnen. Als u in het verleden de automatische incasso op de kluisfolder heeft ingevuld, is er niets aan de hand. Heeft u een andere machtiging die specifiek is afgesloten met Majeama BV? Dan kunt u een nieuw formulier aanvragen via: administratie@huisartsgramsbergen.nl. Als u vragen heeft over (de hoogte van) uw factuur, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen met de apotheek. Onze excuses voor het ongemak.


Even voorstellen; Nieuwe POH-GGZ

Ik ben Miranda van Deursen en vanaf maart 2021 ben ik drie dagen per week werkzaam in de huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner GGZ. Ik ben in dienst van de praktijk en ik neem het werk over van Harry en Ria die gedetacheerd waren. Ik heb er veel zin in en ontmoet u graag in de praktijk.


Zilveren Kruis 2021

Wij hebben voor u de belangrijkste wijzigingen op een rij gezet, kijkt u daarvoor bij Apotheek.


Overname

Op 1 juni 2020 is de praktijk overgenomen door mw. drs. D. Stapel-Bresser, Huisarts en C.S. Stapel BSc. Mw. Stapel is de nieuwe apotheekhoudende huisarts en dhr. Stapel is de praktijkmanager en POH-GGZ. Dhr. E.H.W. Kooy, Huisarts blijft in de praktijk werkzaam.

Gezien de gevolgen van de Corona crisis, is er helaas geen receptie mogelijk geweest om persoonlijk kennis te maken. Met de overname van de praktijk blijft de huisartsenzorg en laagdrempelige medicatievoorziening in Gramsbergen de komende jaren gegarandeerd. In omliggende gemeenten is dit bijvoorbeeld (nog) niet gelukt. Het tekort aan huisartsen is groot in onze regio, het kan derhalve voorkomen dat u gezien wordt door een waarnemend huisarts, een assistente of een spreekuurondersteuner (SOH). De huisartsen Kooy en Stapel-Bresser zullen altijd op de achtergrond als uw regie-behandelaar functioneren.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een koers voor de komende jaren. We zullen ons richten op uitstekende, laagdrempelige en goed beschikbare zorg. Hierbij zullen wij ook regelmatig u, als patiënt, betrekken. Dit zullen wij doen door bijvoorbeeld het afnemen van vragenlijsten over onze praktijk en onze medewerk(st)ers.

Wilt u hier aan meewerken als u een uitnodiging ontvangt? Alleen met uw feedback kunnen we de zorg zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen.

U mag ook altijd uw tips en suggesties per e-mail versturen naar info@huisartsgramsbergen.nl. Let op: dit mailadres is niet bestemd voor medisch inhoudelijke informatie.

Met hartelijke groeten,
D. Stapel-Bresser & C.S. Stapel