Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Gramsbergen – Gramsbergen
Header afbeelding
De Binder 1 7783HA Gramsbergen

Praktijknieuws

Gelukkiger Nieuwjaar

Namens het gehele team wensen wij u, onder deze moeilijke omstandigheden, een gezond en gelukkiger 2021 toe.

Ons team staat het komende jaar weer voor u klaar!

Met hartelijke groeten,
D. Stapel-Bresser & C.S. Stapel


Zilveren Kruis 2021

Wij hebben voor u de belangrijkste wijzigingen op een rij gezet, kijkt u daarvoor bij Apotheek.


Overname

Op 1 juni 2020 is de praktijk overgenomen door mw. drs. D. Stapel-Bresser, Huisarts en C.S. Stapel BSc. Mw. Stapel is de nieuwe apotheekhoudende huisarts en dhr. Stapel is de praktijkmanager en POH-GGZ. Dhr. E.H.W. Kooy, Huisarts blijft in de praktijk werkzaam.

Gezien de gevolgen van de Corona crisis, is er helaas geen receptie mogelijk geweest om persoonlijk kennis te maken. Met de overname van de praktijk blijft de huisartsenzorg en laagdrempelige medicatievoorziening in Gramsbergen de komende jaren gegarandeerd. In omliggende gemeenten is dit bijvoorbeeld (nog) niet gelukt. Het tekort aan huisartsen is groot in onze regio, het kan derhalve voorkomen dat u gezien wordt door een waarnemend huisarts, een assistente of een spreekuurondersteuner (SOH). De huisartsen Kooy en Stapel-Bresser zullen altijd op de achtergrond als uw regie-behandelaar functioneren.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een koers voor de komende jaren. We zullen ons richten op uitstekende, laagdrempelige en goed beschikbare zorg. Hierbij zullen wij ook regelmatig u, als patiënt, betrekken. Dit zullen wij doen door bijvoorbeeld het afnemen van vragenlijsten over onze praktijk en onze medewerk(st)ers.

Wilt u hier aan meewerken als u een uitnodiging ontvangt? Alleen met uw feedback kunnen we de zorg zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen.

U mag ook altijd uw tips en suggesties per e-mail versturen naar info@huisartsgramsbergen.nl. Let op: dit mailadres is niet bestemd voor medisch inhoudelijke informatie.

Met hartelijke groeten,
D. Stapel-Bresser & C.S. Stapel