Praktijkinformatie – Huisartsenpraktijk Gramsbergen – Gramsbergen
Header afbeelding
De Binder 1 7783HA Gramsbergen Tel:0524-561323 Spoed 0524-562635

Praktijkinformatie

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Gramsbergen

Wij zijn een moderne apotheekhoudende huisartsenpraktijk in Gramsbergen. Behalve een groot deel van de inwoners van Gramsbergen hebben wij ook een groot aantal patiënten (bijna 1200) vanuit de omliggende plaatsen, buitengebieden en buurtschappen. We zijn betrokken bij de lokale gemeenschappen en proberen u de juiste zorg op het juiste moment te bezorgen.

U kunt ons ondersteunen door patiënt te blijven of patiënt te worden. Wij zijn dan ook geopend voor nieuwe patiënten (zie Inschrijven)! Wij kunnen u aannemen als patiënt als wij u binnen 15 minuten per auto kunnen bereiken, in het geval van een spoedvisite. Tot dit gebied behoren onder andere: Ane, Anerveen, Den Velde, Het Haantje, Lutten, Loozen, Radewijk, Holtheme, Holthone en natuurlijk Gramsbergen.

U bent ook welkom als nieuwe patiënt als u in Hardenberg (voornamelijk Baalder en Baalderveld) of Coevorden woont, maar in dat geval mogen wij u geen medicatie via onze apotheek verstrekken. In verband met wettelijke bepalingen en onze apothekersvergunning verloopt de medicatielevering  dan via de openbare apotheek in uw woonplaats. Veelal kan medicatie daar bij u bezorgd worden.

Bij ons staat goede en laagdrempelige zorg centraal. We werken met een leuk en gemotiveerd team van 15 mensen iedere dag weer hard om te zorgen dat u de juiste zorg ontvangt en dat uw medicatie de volgende dag klaarstaat.