Praktijkinformatie – Huisartsenpraktijk Gramsbergen – Gramsbergen
Header afbeelding
De Binder 1 7783HA Gramsbergen Tel:0524-561323 Spoed 0524-562635

Praktijkinformatie

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Gramsbergen

Wij zijn een moderne apotheekhoudende huisartsenpraktijk in Gramsbergen. Behalve een groot deel van de inwoners van Gramsbergen hebben wij ook een groot aantal patiënten (bijna 1200) vanuit de omliggende plaatsen, buitengebieden en buurtschappen. We zijn betrokken bij de lokale gemeenschappen en proberen u de juiste zorg op het juiste moment te bezorgen.

U kunt ons ondersteunen door patiënt te blijven of patiënt te worden. Wij kunnen u aannemen als patiënt als wij u binnen 15 minuten per auto kunnen bereiken, in het geval van een spoedvisite. Tot dit gebied behoren in ieder geval: Ane, Anerveen, Den Velde, Het Haantje, Lutten, Loozen, Radewijk, Holtheme, Holthone en natuurlijk Gramsbergen. In verband met een huisartsentekort hanteren we momenteel een wachtlijst voor nieuwe inschrijvingen. U kunt zich telefonisch melden bij de doktersassistente.

Patiënten in Hardenberg en Coevorden mogen wij geen medicatie via onze apotheek verstrekken. In verband met wettelijke bepalingen en onze apothekersvergunning verloopt de medicatielevering  dan via de openbare apotheek in uw woonplaats. Veelal kan medicatie daar bij u bezorgd worden als u deze niet zelfstandig kunt ophalen.

Bij ons staat goede en laagdrempelige zorg centraal. We werken met een leuk en gemotiveerd team van 15 mensen iedere dag weer hard om te zorgen dat u de juiste zorg ontvangt en dat uw medicatie de volgende werkdag klaarstaat.